Inte ens en vecka, men åtminstone fem fina dagar

¨
01:00:05 2011-07-31
Den här veckan spenderade jag med René och hans familj. De flög hit från Nederländerna och stannade i 5 dagar. Så himla härlig familj han har!

Vi gick till Skansen och tittade på djur. De sov mest, förutom aporna då.

Såg när de bytte vakter vid slottet i Gamla Stan. Stod i en stor grupp med turister (ink. René och hans familj) så jag hamnade att översätta en massa till sisådär 20 pers. Borde satsa på turistguide som yrke.

René och jag gick till fotografiska museet där de hade bland annat en utställning med nakna män. Men en sal var fylld med halmbalar, och i balarna satt lappar med fina ord. Många på svenska, men även engelska, tyska, spanska, franska, japanska, kinesiska, italienska och alla möjliga språk! Vissa kunde vi förstå, vissa inte. Men det var bara så fint alltihopa. (Åk dit.)

Vi skrev även egna lappar. René var snygg som vanligt.

Och såhär såg hans yngsta lillebror och pappa ut när vi gick i Gamla Stan sista dagen.


Scott Pilgrim

¨
23:10:06 2011-07-29
Åh Scott Pilgrim. ♥

Bästbästbäst. Finns som film också, Scott Pilgrim vs. The World. ♥

Gotta love Sandras skratt

¨
12:48:05 2011-07-25

En lite gammal video Sandra la upp. Blir så sjukt hungrig när jag tänker på den där maten vi åt! Hur gott som helst.

....

¨
11:38:34 2011-07-23
Hur fan kan man döda helt oskyldiga människor? Hur fan kan man bara göra något sånt här. Jag blir så sjukt rädd när jag hör hur dödssiffrorna i Norge bara stiger och stiger och befaras stiga ännu mer. Unga människor, i min egna ålder, som också har haft drömmar och planer för framtiden.. Hur fan kan man??

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är bara så hemskt och mina tankar går till alla familjer och anhöriga till de som miste sina liv igår.

Vad som hänt, händer och ska hända

¨
15:04:32 2011-07-20
Jag ursäktar för min frånvaro den senaste veckan. Men ibland måste man leva sitt liv också, och det var just det jag gjorde när My var här! Hon åkte tidigt igår morse och resten av dagen spenderades med släktingar. Sa även hej då till min nånting släkting Steven som var här med sin familj. De bor annars ända borta i Miami och bodde i vårat hus under de dagar de var här. (Inte vår sommarstuga, utan min mormor och morfars gamla hus alltså..)

Så vad gjorde jag hela veckan? Inte tog jag några bilder iallafall. Blev ytterst få faktiskt. Men vi badade, solade, spelade kort (som My vann mest hela tiden... vi säger att jag har tur i kärlek istället), cyklade till Kaskö, åt glass, paddlade kanot och lyssnade sönder några låtar på min ipod.

Annars är det här mina sista dagar i Finland nu. Hoppas på att min släkting Ida kan ta sig upp från Helsingfors och komma på besök. Det har gått allt för lång tid sedan vi sågs! Ska ta båten över till Sverige på lördag om allt går enligt planerna. Mor min har inte bokat biljetten ännu och jag börjar faktiskt bli nervös. Menmen, det ordnar sig. Den här tiden nästa vecka kommer jag vara hemma, i mitt hus, med René. Åh vad jag saknar honom.

Ohwell nu har jag annat för mig! Kramis ♥

IMORGON KOMMER MYYYYY!!!!!!! ♥

¨
20:46:01 2011-07-11

IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY! IMORGON KOMMER MY!




...Just sayin'. (Älskar den där bilden btw. En så himla härlig kväll med härliga människor.)

Snälla låt mig överleva denna sommar

¨
10:59:17 2011-07-11

Vaknade för en stund sedan. Borde banne mig fota lite mer. Iallafall nu när min förkylning äntligen börjar ge med sig och låter mig bli frisk! Har gått med någon konstig huvudvärk de senaste dagarna som jävlas med mig. Mucho irriterio. (Lita inte på min spanska, jag hittar mest på.)

Ohwell, imorgon kommer då My hit. Har inte precis planerat något förutom att kanske bada och göra det man brukar göra på sommarn. Vore trevligt att fiska också. Det var ju så länge sen!

Nej nu borde jag göra frukost. Mina föräldrar är och köper ny tvättmaskin eftersom den vi hade fick mamma för sig att ta sönder. (Det brukar vara så, samma sak med mobiler och ipods... Ehmn.)

Here, beneath my lungs, I feel your thumbs press into my skin again

¨
00:55:04 2011-07-10
Lyssna på Welcome home med Radical Face. Älska, älska, älska.
Bara några bilder jag hittade i min fint mapp. Fina helt enkelt.

If I know only one thing is that everything I see of the world outside is full of such wonder that often, I can barely speak

¨
20:13:19 2011-07-08
Okej, så idag är väl ingen höjdardag precis. Kommer tycka varje dag är tråkig här, ända tills My kommer och förgyller min vardag. Jag är nämligen inte riktigt van vid att vara själv här. Bada är ju ganska tragiskt att göra ensam, så länge man inte badar naken på natten i och för sig. (Vilket faktiskt skulle vara riktigt roligt nu när jag tänker på det...) Ohwell.

Men på tisdag kommer då My as I said och stannar en hel vecka! (!!!!!!!!!!!!!!!!) Sen är jag bara kvar här ungefär 4-5 dagar till. Ska åka hem med min gudmor och hennes sambo eftersom jag kommer få finbesök den 25 juli. René's föräldrar föreslog att de skulle åka till Stockholm några dagar och det tackade han ju inte nej till såklart! Åh. Lycka.

En dag inne i stan senast René var i Stockholm.

Jag borde verkligen göra mat nu tho.. Klockan är ju 9 här!
Höres ♥

Som kärlek

¨
13:48:43 2011-07-08
Såg just att det här blir mitt hundrade inlägg! Woho!

Gud vad jag får lust att tatuera mig ibland. Inte något stort, bara något litet. Något som inte riktigt syns men som man ändå vet finns där. Som kärlek till exempel.

Dagar som bara är dagar

¨
23:05:53 2011-07-06
Dagarna går ganska segt såhär långt ute på landet. Cyklar lite, fotar lite, doppar fötterna i vattnet, ser på solnedgången. Och gosar med Maxi såklart. Han verkar lite nere, så försöker vara mycket med honom.


Min väldigt mysiga säng. Inte sådär himmelsskön som min hemma, men definitivt mysigare!

Och på tisdag kommer My, så då kommer nog tiden gå lite fortare! Ska verkligen bli skönt med lite roligare sällskap än bara mamma och pappa. (Och alla släktingar som bor sådär några meter bort..)

If I don't live today then I might be here tomorrow

¨
16:33:39 2011-07-04
I Finland. Sjuk och aningen uttråkad. Hade varit lite bättre om jag åtminstone var frisk och orkade cykla ner till stranden (som ligger cirka 30 meter bort).

Men ikväll blir det iallafall pizza. Det är nice.
Höres. ♥

Vi kanske ses, det finns en chans, på nån spårvagn någonstans

¨
18:28:26 2011-07-03


Jag saknar dig Joey. Det är för tomt här utan dig. Saknar dig så det gör ont. (När ska det sluta göra ont?)