JAG KLARADE MATTEPROVET!!!!

¨
14:09:22 2011-08-11
SÅ OFÖRSKÄMT LYCKLIG!!!

Life like it is

¨
15:01:35 2011-08-06
Dåså. Lördag. Första lediga dagen efter sommarskolan. Och hur ser himlen ut? Ja, grå och tråkig. Hela veckan var det stekande sol och riktigt varmt, när jag satt inne i skolans klassrum och pluggade Matte B. Varför är inte Gud på min sida någon gång? Ohwell, det kommer nog fler dagar. Måste ändå plugga lite idag och imorgon för att vara beredd för provet på måndag. Det är ju ingen genomgång eller så, bara provet.

Annars fyller jag år om sisådär 26 dagar. Känns hype! Skulle dock vilja ha stort 18-årskalas med alla alllllaaa mina vänner, men det är brist på lokal och det verkar bli lite krångligt att ha fest utomhus.. Om jag inte ringer kommunen och ber om tillstånd att ha kalas vid dansbanan i parken. Det vore faktiskt ganska skoj!

Veckan efter att jag fyllt år planerar jag en trip till Nederländerna för att (äntligen!!!!!!!) hälsa på René där han bor. Lite knas att han redan varit här två gånger och jag aldrig varit hos honom. Så kanske man kan dra den 8e sep och komma tillbaka den 13e. Då är det bara 4 dagar borta från skolan. Får se vad han säger också.

Bästa dagarna. ♥

:'(

¨
14:03:21 2011-08-03
Det här är typ finaste veckan. Bara sol hela dagarna. Men enda stunderna jag får njuta av det är på väg till och hem från skolan. Ja, sommarskola är som värst när det är sånt här väder. (Kan dom inte ha vinterskola istället? Skulle vara mindre depp om det åtminstone var snöstorm ute..)

Snyft. Tyck lite synd om mig. Nu ska jag göra läxor.